Löydä larppi

Larp-kalenteri

Larp-kalenterista löytyy laaja valikoima suomalaiselle larp-yhteisölle suunnattuja tapahtumia. Se kertoo esimerkiksi, millaisia larppeja lähiaikoina on tulossa ja mihin peleihin ilmoittautuminen on juuri nyt auki. Larppien lisäksi kalenteriin voi ilmoittaa myös coneja, leirejä ja muita larppaamista sivuavia tapahtumia, kuten historiallisia tansseja tai boffausta.

Pelejä voi tarkastella joko kalenterimuodossa tai ajan mukaan järjestettynä listana. Kalenterissa on myös hakutoiminto, jolla voi etsiä juuri itseään kiinnostavia pelejä esimerkiksi sijainnin tai genren perusteella. Jos esimerkiksi etsii kalenterista ihan ensimmäistä larppiaan, kannattaa haulla etsiä aloittelijaystävällisiksi merkittyjä tapahtumia.

Sosiaalinen media

Larppaajat käyttävät paljon Facebookia larpeista viestimiseen. Tässä muutama ryhmä ja sivu, jossa ilmoitetaan pelejä:

Larp ilmoitustaulu

Larp-kalenteri

Suomi Larp

Oma pelisi kalenteriin?

Larp-kalenterin tarkoitus on sekä tiedottaa pelaajia ja pelinjohtajia tulevista tapahtumista että dokumentoida suomalaista larp-skeneä, joten sinne kelpaavat kaikki pelit koosta, genrestä ja tuotantoarvoista riippumatta. Ylläpito hyväksyy kaikki pelit kunhan lomake on täytetty oikein ja vakavissaan, joten pelin ilmoittamista kalenteriin ei kannata arastella. Myös esimerkiksi kutsupelit ja täynnä olevat pelit kannattaa ilmoittaa, sillä se auttaa muita pelinjohtajia välttämään päällekkäisyyksiä.

Peli ilmoitetaan kalenteriin täyttämällä lomake, ja ylläpidon hyväksyttyä sen peli ilmestyy kalenteriin. Samalla saat sähköpostiisi salasanan, jolla voit tarvittaessa muokata pelisi tietoja. Näin voit pitää pelisi tiedot ajan tasalla esimerkiksi ilmoittautumisen auetessa tai pelin täyttyessä. Pakollisia tietoja ovat vain tapahtuman nimi, ajankohta, sijainti, tapahtuman kuvaus ja järjestäjän sähköpostiosoite, joten voit kertoa pelistäsi niin pitkästi tai lyhyesti kuin haluat.