Larp-artikkelit

Tähän keskeneräiseen wikiin on tarkoitus koota artikkeleja, jotka käsittelevät larppaamista. Jokainen voi wiki-hengessä täydentää artikkeleja (ohje), ja toisaalta sivun lopusta löydät valmiita artikkeleita pdf-muorossa, jotka on täällä alkuperäisen kirjoittajan ja mahdollisesti myös julkaisijan luvalla julkaistu.

Uuden sivun voit luoda muokkaamalla esim. tätä sivua (yläoikealta "Edit", käyttäjätunnus tyhjäksi, salasana on larppaaja) ja kirjoittamalla sopivaan kohtaan listaa linkin vaikkapa [[vanhaksi maskeeraaminen]]

Myös pelkkä linkki tai linkkikokoelma kelpaa sivuksi. Jos jossain muualla on hyvä ylläpidetty tietopankki jostain aiheesta (esim. Sotahuudon bofferointisivusto), on tietysti parempi vain linkata sinne kuin kopioida sieltä materiaalia tänne (vaikka antaisivat CC0-luvan).

Lisää wikiohjeita

Larpinjärjestämisartikkelit-wikin etusivulla on vähän lisää ohjeita, ohjelinkki ja hieman mallitekstiä (22.7.2014). Voit halutessasi vaikka kopioida sen sisällön tänne, kun aloitat, ja muuttaa saman tien sisältöä tänne sopivammaksi. Tai ainakin katso sieltä vähän lisää ohjeita (mm. että tämä wiki on CC0, ts. muut voivat hyödyntää vapaasti kirjoittamaasi muuallakin kuin täällä).

Larp-ohjeita muualla

Tämän wikin sisältö

(Kun wiki kasvaa, tässä riittää luetella tärkeimmät artikkelit. Nimeä artikkelit yksikössä, jos se ei kuulosta kovin pahalta.)

Genrejä yms.

Larp.fi 2.0