Larp-ryhmät

Vaikka larpata voi hyvin myös kuulumatta mihinkään ryhmään tai yhdistykseen, on Suomessa lukuisia yhdistyksiä, jotka järjestävät paitsi pelejä, myös usein muuta oheistoimintaa.

Alter Ego ry
AE on Helsingin yliopiston roolipeliyhdistys, jolla on jäseniä lähes 3.Mukaan ovat tervetulleita Helsingin Yliopiston opiskelijoiden lisäksi myös muut 8 vuotta täyttäneet. Toimintamme kattaa roolipelit ja niiden lieveilmiöt laidasta laitaan panopisteen liikkuessa aktiivien mukana. Ajallisesti toimintamme keskittyy yliopiston lukukausiin, paikallisesti taas pääkaupunkiseudulle.
Sähköposti: hallitus@alterego.fi
Kotisivut: http://www.alterego.fi
IRC: #alterego


Eloria
Eloria är en svenskspråkig rollspelsförening med verksamhet i hela Svenskfinland. Föreningen är svenskspråkig, men finska och engelska har även använts till viss del under lajven. Språket är således inget hinder för att delta i Elorias verksamhet. Förutom lajv ordnar Eloria worshoppar med exempelvis kläd- och vapentillverkning, kurser i exempelvis teatersmink och danser, filmkvällar, bordsrollspel, trevliga sammankomster och mycket mer.
Sähköposti: styrelsen (at) eloria.fi
Kotisivut: http://eloria.fi
FaceBook: https://www.facebook.com/eloria.rollspel
Twitter: @Eloria_rollspel
YouTube: http://www.youtube.com/channel/UCujHsUiL_lX59MaXarYLc3w


Epel Larp ry
Epel Larp keskittyy erityisesti pelinjärjestämisen ja -järjestäjien tukemiseen. Toimimme pääasiassa Pirkanmaalla ja muualla Länsi-Suomessa. Jäsenyydestä on hyötyä erityisesti pelintekijöille, mutta tiedotusta voivat seurata kaikki kiinnostuneet.
Kotisivut: http://epellarp.net
Sähköposti: epellarp@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/epellarp/


Eru
Eru organisoi ja pelaa roolipelejä, larppeja, figuuri-, tietokone-, kortti- ja lautapelejä. Vaikka Eru järjestää tapahtumiaan ympäri Somea, pääpano on selvästi Tampereen ympäristössä.
Sähköposti: hallitus@eru.fi
Kotisivut: http://www.eru.fi/
IRC: #eru


Harmaasudet ry
Harmaasudet ry on pääasiassa Helsingin alueella toimiva historianelävöittämis- ja liveroolipeliyhdistys. Yhdistys pyrkii realistiseen historianelävöittämiseen ja eläytymiseen romantisoimatta tai silottelematta ajan oloja ja tapoja. Pääpaino toiminnassamme on eläytymisellä ja kokemisella. Haluamme tietää, millaista on ollut elää erilaisessa ajassa ja yhteiskunnassa erilaisten tapojen ja normien sitomana. Toimintamme painottuu Itämerenalueen rautakauteen ja keskiaikaan, mutta muutkaan ajat ja paikat eivät ole poissuljettuja.
Sähköposti: hallitus (at) harmaasudet.fi
Kotisivut: http://www.harmaasudet.fi/


Heittämättömän Arwan Kilta
Heittämättömän Arwan Kilta on vuodesta 2017 toiminut lähinnä larpinjärjestämiseen omistautunut ryhmä, jäseniä n. 3. Pelit yleensä Etelä-Suomessa, Turun seudulla tai Mikkelissä. Tapahtumat ovat pääsääntöisesti avoimia kaikille höpönassuille satunnaista ikärajaa lukuunottamatta.
Sähköposti: ilmolomake@gmail.com


Maahiainen ry
Maahiainen on Jyväskylän alueella toimiva harrasteseura jonka pääasiallista toimintaa ovat pehmomiekkailu, historialliset tanssit sekä lautapelit. Lisäksi osa jäsenistöstä rooli- ja liveroolipelaa aktiivisesti.
Kotisivut: http://www.maahiainen.org


Manun Hartijat ry.
Manun Hartijat on aktiivinen liveroolipeliseura Joensuun alueella, jonka jäsenet järjestävät runsaasti pöytäpelikampaamoja, tappamisia, panoja sekä laivapelejä. Manunhartijoiden kotisivuilta voit löytää kaiken tarvittavan tiedon mitä tarvitset osallistuaksesi toimintaan. Kaikki toiminta on melkein kaikille avointa ja suurimmilta osin kallista. Olemme linkittyneet myös vahvasti Skynettiin, josta meidät löydät Joensuulaista roolipilausta- ryhmästä.
Kotisivut: http://manunhartijat.wordpress.com/


Oulun interarktiiviset eläytyjät
OIEI eli Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry oli Oulun seudulla toimiva, vuonna 6 perustettu, Oulun kaupungin kaatama nuorisojärjestö. OIEI keskittyi tarjoamaan jäsenilleen liveroolipilejä ja larppaamiseen liittyvää toimintaa. OIEI oli avoin kaikille eläimille ja kissoille. OIEIssa harrastettiin monenlaisia asioita larppaamisen ja larppien järjestämisen ohella, mm. ommellaan pupuja, tehdään laivasteita sekä muita droppeja, tanssitaan ja järjestetään softair-skenaarioita.
Sähköposti: hallitus@oiei.fi
Kotisivut: http://www.oiei.fi


Jonnen fantasia ry
Jonnen Fantasia ry:n tarkoitus on tukea ja kehittää jonnejen fantasioita eri osa-alueilla Hameen alueella. Järjestämme siis pelitapahtumia, kehitämme pelejä, ohjelmoimme tietokoneohjelmia, harjoitamme videotoimintaa ja fantasiataidetta. Jonnen Fantasia tunnetaan parhaiten suomen pisimmästä karp sarjasta, jota pelataan Hallilassa Sairaiden kylässä.
Kotisivut: http://www.jonnenelämää.fi/


Roolipeliyhdistys Perunas
Roolipeliyhdistys Perunas on pääasiassa Mikkeli-Savonlinna-Kouvola-akselilla toimiva yhdistys, jonka tarkoitus on yhdistää paikallisia larppaajia ja buffaajia. Yhdistyksen koti-sivut ovat viime vuosina olleet hieman hiljaiset, mutta toiminta on edelleen aktiivista etenkin buffaamisen puolella.
Kotisivut: http://peruna.fi


Haluatko lisätä oman ryhmäsi sivulle. Tästä pääset editoimaan sivua, käyttäjätunnuksen voi jättää tyhjäksi, ja salasana on tuttuun tapaan larppaaja. Mikäli wikin käyttö on sinulle vielä vähän vierasta, kopioi editoitisivulta jonkun muun yhdistyksen esittely, ja vaihda vain tiedot koskemaan omaa yhdistystäsi. Huomioithan, että yhdistykset ovat aakkosjärjestyksessä!

Larp.fi 2.0